Wanneer u op zoek bent naar een vloerverwarming in Zwolle, staat Electric Comfort voor u klaar! Steeds vaker zien wij mensen de centrale verwarming vervangen door een vloerverwarming. Niet alleen zorgt dit voor een kostenbesparing, ook reken je af met lelijke en ouderwetse radiatoren in uw woonruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloerverwarming in uw huis in Zwolle? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

De redenen voor een vloerverwarming in Zwolle

Veel mensen kiezen momenteel voor een vloerverwarming in Zwolle. In de laatste jaren is dit type verwarming steeds populairder geworden in de omgeving, zoals Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, EnschedeNijmegen, Zutphen en Zwolle. Dit komt mede omdat het een stuk ruimtelijker oogt zonder radiatoren in de kamer. Daarnaast is het leggen van een verwarming onder de vloer ook een stuk beter voor de duurzaamheid. Het zorgt namelijk voor een aangename warmte, omdat de lucht geleidelijk wordt opgewarmd.

Hierdoor heb je ook geen last meer van circulerende warme en/of koude lucht in de ruimte, wat de warmte veel comfortabeler maakt. Andere voordelen van een vloerverwarming:

  • Het is geruisloos;
  • Het is onderhoudsarm;
  • Het is kostenbesparend;
  • Het is per ruimte te installeren.

Wilt u ook vloerverwarming bij u in Zwolle? Electric Comfort helpt u graag! Vraag hieronder een offerte aan!

Welk type verwarming onder de vloer bestaan er?

Vloerverwarming in Zwolle is er diverse soorten en maten. Electric Comfort is gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming. Dit is een variant op de reguliere vloerverwarming met water. In tegenstelling tot de reguliere variant hoeven we geen buizen in te frezen, maar leggen we simpelweg elektrische matten onder de vloer. Hierdoor is niet alleen de installatie veel makkelijker, maar is de opwarmtijd minder lang. Zo is uw huis in Zwolle binnen no-time heerlijk op temperatuur.

Electric Comfort is gespecialiseerd in zowel elektrische vloerverwarming, als infrarood vloerverwarming. Bij dit type verwarming maken wij gebruik van speciale infrarood verwarmingsmatten, die vervolgens het gehele vloeroppervlakte verwarmen.

Meer dan 20 jaar de specialist in vloerverwarming

Electric Comfort is dé specialist in de omgeving Zwolle op gebied van vloerverwarming. Niet alleen in woonkamers in onder andere Deventer en Apeldoorn hebben wij verwarmingen onder de vloer mogen leggen, ook in bijvoorbeeld het stuurhuis van diverse binnenvaartschepen.
Wij bieden hoogwaardige kwaliteit en monteren de verwarming vakkundig.

Daarbij zijn de verwarmingsdraden die wij voor de verwarming gebruiken allemaal voorzien van het INTERTEK, ETL SEMKO en CE-keurmerk. Zo bent u er van verzekerd dat u nog lange tijd kan genieten van een warm en comfortabel gevoel bij u thuis in Zwolle.

vloerverwarming in uw huis in apeldoorn

Vloerverwarming Zwolle: Electric Comfort is bij u in de buurt

Zoekt u een specialist in vloerverwarming bij u in Zwolle? Dan kunt u terecht bij Electric Comfort. Onze klantvriendelijke monteurs komen met plezier bij u langs! Wij streven naar hoogwaardige service, tegen aantrekkelijke prijzen. Door onze hoge kwaliteit en afgeleverd vakmanschap zien wij steeds meer mensen bij ons voor een verwarming onder de vloer.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of door ons een mail te sturen. Liever gelijk een offerte aanvragen voor een vloerverwarming in Zwolle? Dat kan natuurlijk ook! Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!