Offerte elektrische vloerverwarming

Bent u benieuwd naar de kosten van elektrische vloerverwarming? Electric Comfort vertelt u er graag alles over. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om meer te weten te komen over de exacte kosten.

Offerte elektrische vloerverwarming

Met vloerverwarming kunt u op uw energiekosten besparen en tegelijkertijd uw kamer perfect warm houden. Radiatoren verhitten vaak alleen een gedeelte van de kamer, terwijl u bij vloerverwarming altijd een ideale temperatuur in uw woning heeft. De warmte komt dus uit de vloer en stijgt vervolgens op richting het plafond. De vloer is dus sowieso altijd warm en de rest van de kamer wordt ook heerlijk verwarmd. U zult merken dat u minder hoeft te stoken en dat zult u terugzien op uw energierekening.

De voordelen

Dit zijn de voordelen van elektrische vloerverwarming:

  • Laag energieverbruik
  • Het wordt sneller warm
  • Gelijkmatige warmte door uw woning

Informatie over uw woning

Wanneer u op onze website een offerte aanvraagt voor elektrische vloerverwarming, dan vragen we u een aantal zaken in te vullen. Ten eerste uw persoonlijke gegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen. Daarna vult u in om hoeveel vierkante meter het gaat en of u interesse heeft in hoofdverwarming of bijverwarming. Vervolgens kunt u een aantal opties aanvinken van ruimtes in uw woning waar u graag vloerverwarming wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld uw huiskamer of gang zijn, maar ook is het mogelijk om uw badkamer, keuken of slaapkamer te verwarmen. Het laatste wat u aan ons dient door te geven is het type vloerafwerking van uw huis en het soort thermostaat. Als u de offerte heeft aangevraagd nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in vloerverwarming voor uw woning? Vraag dan nu een offerte aan voor elektrische vloerverwarming. Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze of onze producten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.