Process of laying laminate panels on floor with underfloor heating, 3d illustration

Heeft uw elektrische vloerverwarming storing?

Treedt er een storing in uw elektrische vloerverwarming op? Neem dan contact met ons op. Wij lokaliseren de storing van uw vloerverwarming met de juiste apparatuur en repareren het, zodat u weer kan genieten van de comfortabele warmte in uw woning. Met onze nieuwste apparatuur lossen wij op professionele wijze eventuele schade of een breuk aan onze vloerverwarming op. Heeft u een ander merk vloerverwarming? Ook dan staan wij voor u klaar. 

We beschikken onder andere over een infraroodcamera. Hiermee kunnen we temperatuurverschillen in de vloer lokaliseren. We proberen zo min mogelijk te werken met hak- en breekwerk en we zijn dan ook in staat om een kabelbreuk op te sporen en te repareren.

Waarom kiezen voor Electric Comfort bij vloerverwarming storing?

Ons doel is om u te helpen een comfortabel gevoel te creëren in uw woning. Wij staan voor “comfort with a smile” en dit willen we dan ook uitstralen. We zijn u graag van dienst met onze deskundige kennis, jarenlange ervaring en klantvriendelijke service. U kunt altijd contact ons op te nemen door te bellen of te mailen. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en op professionele wijze de storing te verhelpen. Al dertien jaar zijn wij bezig met het installeren van elektrische verwarmingen en dit doen wij met al onze passie.

De voordelen op een rijtje

Dit zijn onze voordelen op een rijtje:

  • Het creëren van een comfortabel gevoel
  • Deskundige kennis
  • Ruime ervaring
  • Uitstekende service
  • Passie voor het vak

Storing in uw elektrische vloerverwarming? Neem contact op met Electric Comfort!

Heeft u een storing in uw elektrische vloerverwarming? Neem dan direct contact op met Electric Comfort. Onze professionele en ervaren monteurs lossen het probleem graag voor u op.