De elektrische vloerverwarming van Electric Comfort wordt met grote zorg geproduceerd en geplaatst op de plaatsen waar u dit wenst. Alle door ons gebruikte verwarmingsdraden hebben het INTERTEK, ETL SEMKO – evenals het CE keurmerk.

Service

Electric Comfort beschikt over de nieuwste apparatuur om eventuele schade of een breuk aan onze en andere merken vloerverwarming professioneel op te lossen. Zo beschikken wij o.a. over een infrarood camera, waarmee wij temperatuurverschillen in de vloer kunnen lokaliseren. We zijn in staat om een kabelbreuk op te sporen en te repareren, hetgeen onnodig breekwerk voorkomt.

Tips

  1. Het energieverbruik hangt af van de gebruiker. Ga verstandig om met uw stroom. Zet de verwarming niet volledig aan als u niet thuis bent en zorg ervoor dat ramen en deuren gesloten zijn als u het systeem ingeschakeld hebt. Wanneer U langer dan 2 uur niet thuis bent , zet uw thermostaat dan lager.
  2. Het energieverbruik kan geminimaliseerd worden door het systeem uit te schakelen als u deze niet nodig heeft. Houdt daarbij er wel rekening mee dat als u het systeem weer inschakelt de vloer enige tijd nodig heeft om op temperatuur te komen.
  3. Het wordt aanbevolen om een digitale programmeerbare thermostaat aan te schaffen waarbij u zelf kunt aangeven wanneer en hoe laat u de vloer op temperatuur wilt hebben. Op de overige tijdstippen kunt u de verwarming op een voor u geschikte minimale temperatuur zetten. Dit zorgt ervoor dat de opwarmingstijd wordt gereduceerd met +/- 1 uur, omdat u het systeem niet geheel heeft uitgezet.
  4. Vermijdt het plaatsen van dikke matrassen, dekens, plantenbakken etc. op uw verwarmde vloer, vooral op de plek waar u de sensor geplaatst heeft. Dit beperkt namelijk de verspreiding van de warmte en zorgt ervoor dat de warmte naar beneden gaat in plaats van naar boven.