Trailerverwarming

Electric Comfort verwarmt uw trailer met behulp van trailerverwarming. Wij zijn specialist in alles wat met het verwarmen van ruimtes te maken heeft. Dus ook het verwarmen van uw trailer behoort bij ons tot de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan paardentrailers en trailers ten behoeve van medische toepassingen. Maar ook vrachtwagens, campers en circuswagens kunnen wij van verwarming voorzien.

Offerte aanvragen voor trailerverwarming

Doe-het-zelf

Zelf de vloerverwarming installeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de benodigde materialen.

Laten installeren

De vloerverwarming laten installeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor volledige ontzorging.

Trailerverwarming

In essentie houden wij ons bezig met het aanbrengen van vloerverwarming bij particulieren en bedrijven. Wij zorgen ervoor dat alle gewenste ruimtes behaaglijk warm zijn dankzij de vloerverwarming. Maar wat wij bij mensen thuis of op het werk kunnen, dat kunnen wij ook bij trailers. Om uw trailer van de juiste temperatuur te voorzien brengen wij trailerverwarming aan. Met trailerverwarming kunt u de (laad)ruimte verwarmen en bent u beschermd in eventuele periodes van vorst en strenge kou. Met trailerverwarming is het op het gewenste tijdstip altijd heerlijk warm.

Trailerverwarming kan in vrijwel elke trailer geplaatst worden. Zelfs in trailers die voorzien zijn van tapijt , laminaat of tegels . Overal geldt dat wij zonder te hakken en te breken trailerverwarming aan kunnen leggen. Daarnaast is de trailerverwarming altijd onderhoudsvrij én onzichtbaar.

Bij trailerverwarming zullen we in veel gevallen gebruik maken van goede vloerisolatie. Binnen een half uur kan dan uw trailervloer al van de juiste temperatuur voorzien zijn. Dankzij de speciale ondervloer gaat de warmte van de trailerverwarming namelijk niet naar beneden maar naar boven. De vloer wordt zo sneller warm en blijft ook langer warm.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw trailer van verwarming kan voorzien? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van trailerverwarming. Neem hiervoor contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.