Carrosserie verwarming

Carrosserie

Bloemenwagens: Al meerdere bloemenwagens hebben wij van elektrische vloerverwarming voorzien, het zij geheel of gedeeltelijk. Vanuit de cabine is het mogelijk de verwarming te controleren op de door u gewenst temperatuur. Voor het verwarmen van de vloer wordt gebruik gemaakt van 230 Volt of 400 Volt verwarmingselementen, welke nadien worden afgegoten met Marothaan, hierdoor wordt hete lucht verwarming overbodig . In opdracht van Theo Mulder karrosseriebouw en TRS zijn reeds meerdere wagens hiermee naar tevredenheid uitgerust.

Medische trailers en demonstratiewagens: Comfort in een trailer mede dankzij onze elektrische vloerverwarming. Door het aanbrengen van verwarmingselementen op de vloer , vermogen variërend naar de omstandigheden waar de trailer geplaatst gaat worden, van 160 tot wel 300 watt per m2, zijn wij in staat een aangename warme vloer te realiseren. Na het aanbrengen wordt de vloer afgegoten met Marothaan. Ten behoeve van het aanbrengen van linoleum is nodig dat de vloer een 2e maal geëgaliseerd. Na het afronden van onze werkzaamheden kan de volgende dag de eindafwerking aangebracht worden.

Verkoopwagens: Door het aanbrengen van verwarmingselementen in de vloer is het afgelopen met het hebben van koude voeten op uw werkvloer. De verwarmingselementen worden op de vloer eerst vastgezet met nieten. Waarna de vloer wordt voorzien van een laag Marothaan ( dikte ca. 5 mm).Middels een thermostaat kan de vloerverwarming geregeld worden, zelfs middels uw mobile telefoon.

Ook hebben wij diverse soorten folie in voorraad, welke onder een laminaat vloer of een tapijt aangebracht kunnen worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten van vloerverwarming voor wagens? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.