Vorstvrij houden

Heeft u vragen over de elektrische vloerverwarming van Electric Comfort? We geven u graag professioneel advies over de mogelijkheden die ons systeem te bieden heeft. De vloerverwarming is slechts ca. 3 a 4mm dun en kan hierdoor eenvoudig en snel geplaatst worden. Aangezien de mat dicht onder het oppervlakte ligt, kunnen vloeren razendsnel verwarmd worden.

Wilt u de vloerverwarming toch graag laten plaatsen door een professional? Maak dan gebruik van onze legservice! Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact op.

Vorstvrij houden van de oprit

Vorstvrij houden

Wanneer het in de winter sneeuwt of vriest, is het schoonmaken van de oprit, stoep, hellingbaan of entree een hele klus. Wanneer u er niet op tijd bij bent kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan door gladheid. Daarom is het belangrijk om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen en de in- of uitrit vorstvrij te houden. Een goede manier hiervoor is opritverwarming. Met opritverwarming krijgt vorst geen kans en kan regen of sneeuw niet opvriezen. U hoeft niet meer te strooien met zout en ook het ruimen van sneeuw is dan verleden tijd. Overdag of ’s nachts: U kunt uw oprit 24 uur per dag vorstvrij houden.

Als deskundige op het gebied van verwarmingen, leggen wij graag voor u opritverwarming aan om alles vorstvrij te houden. Opritverwarming kan aangebracht worden onder bijvoorbeeld beton, asfalt en klinkers. We plaatsen de verwarming samen met sensoren onder uw oprit, toegangsweg, hellingbaan etc. De sensoren registreren de temperatuur en de luchtvochtigheid. Afhankelijk hiervan wordt de verwarming automatisch ingeschakeld. Met behulp van een schakelkast kunnen de parameters voor de opritverwarming afzonderlijk worden ingesteld. Zo kunt u dus zelf bepalen wanneer en onder welke omstandigheden u de verwarming in wilt schakelen om de oppervlakte vorstvrij te houden.

Het vorstvrij houden van bijvoorbeeld hellingbanen en uitritten gebeurt steeds vaker door middel van opritverwarming. Vooral bij brandweer en ambulance is het natuurlijk noodzakelijk dat er snel gehandeld kan worden in geval van nood. Maar ook parkeergarages en appartementen houden steeds vaker hun opritten vorstvrij met behulp van verwarming. Veel mensen maken gebruik van deze wegen, het is dan ook belangrijk dat vooral op deze plekken de veiligheid gewaarborgd is in periodes van vorst en sneeuwval.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor opritverwarming. Of neem contact met ons op om u te laten informeren op welke manier u uw oprit het beste vorstvrij kunt houden.