Infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming is een infrarood vloerverwarming voor laminaat- en parketvloeren. Het zorgt ervoor dat u overal in huis kunt genieten van vloerverwarming. Dus zowel in de woonkamer, slaapkamer, keuken of bijvoorbeeld serre. Infrarood vloerverwarming is bijna overal toepasbaar waar een zwevende vloer ligt. Bij Electric Comfort kunt u online in de webwinkel infrarood vloerverwarming bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij infrarood vloerverwarming bij u komen leggen.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan »

Infrarood vloerverwarming

Het gebruik van infraroodvloerverwarming biedt heel veel voordelen. Het kan overal geplaatst worden, dus zowel in oude huizen als in nieuwe huizen. Er is geen breekwerk voor nodig om infraroodvloerverwarming te leggen, dus overal waar u wilt kunt u genieten van de infrarood vloerverwarming. Daarnaast kunnen er verschillende zones gelegd worden, die onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen.

In onze webwinkel kunt u online infrarood vloerverwarming bestellen. Infrarood vloerverwarming is eenvoudig te leggen en het biedt u uitgebreide keuzes in installatiemogelijkheden. Daarnaast is infrarood vloerverwarming onderhoudsvrij en ontvangt u er 10 jaar garantie op. infrarood vloerverwarming is verkrijgbaar in verschillende breedtematen van 0,5 meter breed en 1,0 meter breed .Wanneer u infrarood vloerverwarming bestelt als vloerverwarming voor onder uw parket- of laminaatvloer, is het noodzakelijk om op de ondervloer een beschermlaag aan te brengen in de vorm van Depron. Deze beschermlaag voorkomt dat de warmte van het infrarood vloerverwarming naar beneden trekt.

Het is aan te raden om infrarood vloerverwarming puur als comfort verwarming te gebruiken en niet als hoofdverwarming. Uiteraard is het wel mogelijk om infrarood vloerverwarming toe te passen als hoofdverwarming, maar dit is slechts in enkele gevallen geschikt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Wilt u meer weten over infrarood vloerverwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u bij ons ook een offerte aanvragen voor het leggen van infrarood vloerverwarming als comfort vloerverwarming.