Infrarood vloerverwarming

Laminaat vloerverwarming

Laminaat vloerverwarming onder uw laminaatvloeren of parket? Bij Electric Comfort kunt u terecht voor laminaat vloerverwarming. Als specialist in vloerverwarmingen weten we als geen ander hoe we deze bij u thuis kunnen leggen. Met behulp van een goede thermostaat heeft u dankzij laminaatverwarming altijd de gewenste ruimte op het juiste tijdstip heerlijk verwarmd.

Nooit meer koude voeten met laminaat vloerverwarming

Verwarming van de laminaatvloer is een uitkomst. Laminaat vloerverwarming verwarmt niet alleen de vloer, maar ook de leefruimte. Uiteraard kunt u zelf beslissen in welke ruimtes u de vloerverwarming voor het laminaat aanzet. Hiervoor maken wij gescheiden zones die u apart van elkaar kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de laminaatverwarming op uw werkkamer onafhankelijk van de verwarming van het

Isolatiemateriaal aanbrengen onder het laminaat

Bij het plaatsen van vloerverwarming onder laminaat is het belangrijk dat je geschikt isolatiemateriaal gebruikt. Het isolatiemateriaal kan er namelijk voor zorgen dat de verwarming niet goed werkt. Dit is ook de reden waarom wij hier speciaal materiaal voor gebruiken. Namelijk Depron isolatieplaten. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat laminaat is gemaakt van hout. Hierdoor zet het uit of krimpt het bij verandering van de temperatuur.

Vloerverwarming onder laminaat aanbrengen

De verwarming kan overal worden aangebracht. Voor particulieren en bedrijven kunnen we laminaat verwarming bij zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw plaatsen. Het aanbrengen van de vloerverwarming onder het laminaat gaat als volgt: We brengen eerst PE folie aan op de vloer. Dit beschermt uw laminaat of parket tegen optrekkend vocht. Vervolgens worden er Depron isolatieplaten van 6 mm dik aangebracht. Hier wordt infrared heating film over heen gelegd. Dit folie wordt verbonden met de vloersensor van de thermostaat. Vervolgens wordt tot slot de laminaatvloer er over heen gelegd. Mocht u geïnteresseerd zijn, maar bestaat uw vloer uit parket? Wij bieden tevens parket vloerverwarming aan!

Alle laminaat vloerverwarming wordt met grote zorg geplaatst waar u dit wenst. Alle verwarmingsdraden die wij gebruiken voor verwarming van de laminaatvloer hebben het INTERTEK, ETL SEMKO en het CE keurmerk. Bij eventuele schade of breuken in de vloerverwarming, hebben wij specialistische apparatuur om dit professioneel op te sporen en te herstellen.

Laminaat vloerverwarming kopen bij Electric Comfort

Bent u geïnteresseerd in laminaatverwarming of andere soorten elektrische vloerverwarming? Ontvangt u graag meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor de prijzen van laminaat vloerverwarming kunt u via het onderstaande formulier een offerte opvragen.