Projecten

Bekijk ook een de projecten die Electric Comfort onlangs heeft uitgevoerd.

Klik hier

Laminaat vloerverwarming

Laminaat vloerverwarming onder uw laminaatvloeren of parket? Bij Electric Comfort kunt u terecht voor laminaat met vloerverwarming. Als specialist in vloerverwarmingen weten we als geen ander hoe we de verwarming bij u thuis kunnen leggen. Met behulp van een goede thermostaat heeft u dankzij laminaatverwarming altijd de gewenste ruimte op het juiste tijdstip heerlijk verwarmd.

Nooit meer koude voeten met vloerverwarming voor laminaat

Verwarming van de laminaatvloer is een uitkomst. Elke ochtend heeft u warme voeten en de verwarming hoeft niet meer aangezet te worden om het huis comfortabel warm te krijgen. Want laminaat vloerverwarming verwarmt niet alleen de vloer, maar ook de leefruimte. Uiteraard kunt u zelf beslissen in welke ruimtes u de vloerverwarming voor het laminaat aanzet. Hiervoor maken wij gescheiden zones in de laminaat verwarming, die u apart van elkaar kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de laminaatverwarming op uw werkkamer onafhankelijk van de verwarming van het laminaat in de woonkamer instellen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Vloerverwarming onder laminaat aanbrengen

De verwarming kan overal worden aangebracht. Voor particulieren en bedrijven kunnen we laminaat verwarming bij zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw plaatsen. Het aanbrengen van de vloerverwarming onder het laminaat gaat als volgt: We brengen eerst PE folie aan op de vloer. Dit beschermt uw laminaat of parket tegen optrekkend vocht. Vervolgens worden er Depron isolatieplaten van 6 mm dik aangebracht. Hier wordt infrared heating film over heen gelegd. Dit folie wordt verbonden met de vloersensor van de thermostaat. Vervolgens wordt tot slot de laminaatvloer er over heen gelegd. Mocht u geïnteresseerd zijn, maar bestaat uw vloer uit parket? Wij bieden tevens parket vloerverwarming aan!

Alle laminaat vloerverwarming wordt met grote zorg geplaatst waar u dit wenst. Alle verwarmingsdraden die wij gebruiken voor verwarming van de laminaatvloer hebben het INTERTEK, ETL SEMKO en het CE keurmerk. Bij eventuele schade of breuken in de vloerverwarming, hebben wij specialistische apparatuur om dit professioneel op te sporen en te herstellen.

Laminaat vloerverwarming kopen bij Electric Comfort

Bent u geïnteresseerd in laminaatverwarming of andere soorten elektrische vloerverwarming? Ontvangt u graag meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor de prijzen van laminaat vloerverwarming kunt u via het onderstaande formulier een offerte opvragen.

Vraag offerte aan