Projecten

Bekijk ook een de projecten die Electric Comfort onlangs heeft uitgevoerd.

Klik hier

Laminaatverwarming

Laminaatverwarming onder uw laminaatvloeren of parket? Bij Electric Comfort kunt u terecht voor laminaatverwarming. Als specialist in vloerverwarmingen weten we als geen ander hoe we laminaat verwarming bij u thuis kunnen leggen. Met behulp van een goede thermostaat heeft u dankzij laminaatverwarming altijd de gewenste ruimte op het juiste tijdstip heerlijk verwarmd.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan »

Laminaatverwarming

Laminaatverwarming is een uitkomst. Elke ochtend heeft u warme voeten en de verwarming hoeft niet meer aangezet te worden om het huis comfortabel warm te krijgen. Want laminaatverwarming verwarmt niet alleen de vloer, maar ook de leefruimte. Uiteraard kunt u zelf beslissen in welke ruimtes u de laminaat verwarming aan zet. Hiervoor maken wij gescheiden zones in de laminaat verwarming, die u apart van elkaar kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de laminaatverwarming op uw werkkamer onafhankelijk van de laminaatverwarming in de woonkamer instellen.

Laminaatverwarming kan overal worden aangebracht. Voor particulieren en bedrijven kunnen we laminaat verwarming bij zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw plaatsen. Het aanbrengen van laminaatverwarming gaat als volgt: We brengen eerst PE folie aan op de vloer. Dit beschermt uw laminaat of parket tegen optrekkend vocht. Vervolgens worden er Depron isolatieplaten van 6 mm dik aangebracht. Hier wordt infrared heating film over heen gelegd. Dit folie wordt verbonden met de vloersensor van de thermostaat . Vervolgens wordt tot slot de laminaatvloer er over heen gelegd.

Alle laminaatverwarming wordt met grote zorg geplaatst waar u dit wenst. Alle verwarmingsdraden die wij gebruiken voor laminaat verwarming hebben het INTERTEK, ETL SEMKO en het CE keurmerk. Bij eventuele schade of breuken in de vloerverwarming, hebben wij specialistische apparatuur om dit professioneel op te sporen en te herstellen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bent u geïnteresseerd in laminaatverwarming? En ontvangt u graag meer informatie over laminaat verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor de prijzen van laminaatverwarming kunt u online een offerte bij ons aanvragen.