Infraroodpanelen

Met EC infrarood verwarming verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. De verwarmingspanelen zijn geschikt voor vele doeleinden in onder meer woningen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, winkels en zorginstellingen.

Klik hier

Infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming biedt diverse voordelen en is bruikbaar onder laminaat en parket. Met deze infrarood verwarming wordt de warmte in de gehele ruimte gelijkmatig verdeeld. Overal waar u zich bevindt geeft het u een comfortabel gevoel.

Wilt u uw leefomgeving met infrarood verwarming verwarmen? Bij Electric Comfort kunt u terecht voor infraroodverwarming. Infrarood vloerverwarming is bruikbaar onder laminaat en parket.

Waarom infrarood verwarming laten aanbrengen?

Infraroodverwarming is te gebruiken onder parket en laminaat. Wij werken hiervoor met infrared heating film. Dit is een 0,2 mm dunne folie dat onder uw laminaat of parket ligt. Middels een digitale programmeerbare thermostaat, kunt u op de door u gewenste tijd de vloer/ruimte op de ideale temperatuur brengen Wij leveren de infrarood folies in drie verschillende vermogens per vierkante meter: nl 100 watt en 130 watt en 160 watt per m2.

Vloerverwarming in de vorm van infrarood verwarming zorgt voor een aangename en comfortabele warmte. Niet alleen de vloer zal warm aanvoelen, maar de gehele ruimte zal heerlijk warm zijn. Een groot voordeel van dit soort vloerverwarming is dat de ruimte snel wordt verwarmd. Bovendien blijft de ruimte goed op temperatuur.

De voordelen van Electric Comfort

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor de infrarood vloerverwarming van Electric Comfort:

  • Hoge kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
  • Klantvriendelijke service
  • Aanvaardbare prijzen
  • Comfortabel gevoel

Ten eerste staat Electric Comfort voor het bieden van een hoge kwaliteit. We staan voor 100% achter onze infrarood vloerverwarming, waarmee we u een comfortabel gevoel bezorgen. Al dertien jaar leveren en installeren wij elektrische verwarmingen. Van keukens en badkamers tot kantoren en schepen: al vele plekken hebben wij met veel plezier verwarmd. Hiernaast staan we bekend om onze klantvriendelijke service en aanvaardbare prijzen. U kunt bij ons terecht voor aantrekkelijke prijzen voor zowel de installatie van de infrarood verwarming als in het energieverbruik wanneer de vloerverwarming eenmaal is gelegd.

Infrarood verwarming is vooral bekend als terrasverwarming. Bij cafés, restaurants en sportverenigingen worden de terrassen vaak verwarmd met infrarode verwarming. Infrarode verwarming zorgt ervoor dat de ruimte snel warm is en goed op temperatuur blijft. Infraroodverwarming kan echter ook goed gebruikt worden als laminaat of parket vloerverwarming. De vloerverwarming biedt u een aangename warmte, waarbij niet alleen de vloer maar ook de hele ruimte behaaglijk warm zal zijn.

Onder parket en laminaat maken we gebruik van infrarood verwarming. Hiervoor gebruiken we infrared heating film. Dit folie ligt onder de vloer en wordt verbonden met de thermostaat door middel van een vloersensor. Infrarood verwarming is een ideale oplossing voor een elektrische vloerverwarming. Het folie is namelijk flinterdun waardoor uw vloer minimaal omhoog komt. Daarnaast kan de infrarood vloerverwarming geleverd worden met verschillende vermogens per m2. Hierbij kunt u denken aan vermogens variërend van 80 watt per m2 tot 200 watt per m2.

Wanneer u in uw bestaande huis of tijdens nieuwbouw kiest voor laminaatverwarming, dan leggen wij graag voor u de infrarode verwarming. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloerverwarming en we kunnen u als geen ander van deskundig advies voorzien als het gaat om infraroodverwarming. U kunt zelf bepalen waar u wel en niet de vloer wilt verwarmen. Wij kunnen gescheiden zones voor u maken, die u onafhankelijk van elkaar kunt instellen.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag meer weten over infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over infraroodverwarming. Uiteraard kunt u ook online een offerte bij ons aanvragen voor infrarood vloerverwarming. Wij horen graag van u!

De voordelen van Electric Comfort

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor Electric Comfort:

Hoge kwaliteit
Jarenlange ervaring
Klantvriendelijke service
Aanvaardbare prijzen
Comfortabel gevoel