Infraroodpanelen

Met EC infrarood verwarming verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. De verwarmingspanelen zijn geschikt voor vele doeleinden in onder meer woningen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, winkels en zorginstellingen.

Klik hier

Elektrische vloerverwarming

Wilt u meer weten over elektrische vloerverwarming? Electric Comfort bezorgt u graag een comfortabel gevoel met de vloerverwarming van uitstekende kwaliteit. Al vele kamers in diverse woningen hebben wij mogen verwarmd met onze elektrische verwarmingen.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan »

Elektrische vloerverwarming

Al 13 jaar installeren wij op professionele wijze elektrische verwarmingen. We hebben verschillende plekken voorzien van vloerverwarming:

  • Woonkamers
  • Keukens
  • Badkamers
  • Kantoren
  • Binnenvaartschepen

Woonkamers, keukens en badkamers in particuliere woningen zijn de meest voorkomende ruimtes waar wij elektrische vloerverwarming hebben aangelegd. Daarnaast hebben wij ook in kantoren al verschillende werkplekken verwarmd. Bovendien vinden we het bijzonder en een hele eer dat we binnenvaartschepen hebben verwarmd met vloerverwarming: van het stuurhuis tot de slaapkamers en woonkamers.

De kenmerken van elektrische vloerverwarming

Wilt u de comfort ervaren van een verwarmde woning? Kies dan voor elektrische vloerverwarming. Het is een schone en onderhoudsvrije manier om uw woning te verwarmen. Voor in de keuken en badkamer is een verwarming die in de vloer is weggewerkt tevens erg veilig. De warmte wordt comfortabel verdeeld en uw energiekosten zullen lager worden. Het is een hygiënische en snelle manier en de vloerverwarming kunnen wij helemaal onzichtbaar voor u installeren.

Onze werkwijze

Wij werken met een minimale opbouwhoogte van 3 millimeter, waardoor het mogelijk is om ook uw vloer van vloerverwarming te voorzien. We brengen eerst 3 millimeter Thermo-Acousticork aan, zodat uw vloer snel zal opwarmen. U bereikt hierdoor namelijk veel sneller de ingestelde temperatuur. We brengen de warmte aan op de plek die u wenst: dit kan gewoon de vloer zijn, maar ook aan de wand is het mogelijk. Daarnaast bepaalt u zelf de duur. We leveren u er een digitaal programmeerbare thermostaat bij, zodat u wanneer u maar wilt de vloer en de ruimte kunt verwarmen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten van elektrische vloerverwarming? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.