Bent u op zoek naar een vloerverwarming in Deventer? Dan staat Electric Comfort voor u klaar! Met een vloerverwarming verwarmt u de ruimte gelijkmatiger en het is voordeliger. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren wij echt vakmanschap en streven wij naar hoogwaardige service. Alles voor uw comfort. Meer weten over vloerverwarming bij u in Deventer? Vraag dan een offerte aan!

vloerverwarming bij u in Deventer thuis

Electric Comfort levert kwaliteit vloerverwarming in Deventer

Al meer dan 20 jaar bezorgen wij onze klanten een warm en comfortabel gevoel in huis met elektrische vloerverwarming in Deventer. Wij bieden u echt vakmanschap en professionaliteit, waardoor wij hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Onze monteurs zijn stuk voor stuk vriendelijk en komen graag de verwarming in uw huis installeren.

Wij hebben inmiddels al meerdere ruimtes van woningen mogen voorzien van een warme vloer. Meestal op de benedenverdieping, zoals de woonkamer en de keuken. Tegenwoordig zien wij steeds meer klanten die ook in hun slaapkamer en de badkamer een vloerverwarming willen. Niet alleen in huizen kan een verwarmde vloer, ook in kantoren, werkruimtes en binnenvaartschepen zijn hiervoor geschikt.

Wat is het voordeel van vloerverwarming?

Het laten leggen van vloerverwarming in uw huis in Deventer heeft nog meer voordelen. Een elektrische vloerverwarming is namelijk veel voordeliger, omdat de kamer op een geleidelijke manier wordt verwarmd. Bovendien heb je geen last meer van lelijke radiatoren die het beeld van de ruimte verstoren, want deze verwarming ligt netjes verborgen onder de vloer.

Daarnaast is dit type verwarming onderhoudsvrij, wat bekent dat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Een ander voordeel is dat de verwarming geen geluid maakt en hij is per ruimte in te stellen. Ideaal wanneer je het bijvoorbeeld minder warm wilt hebben in de slaapkamer, dan in de woonkamer.

Alle voordelen op een rij:

  • Voordeliger
  • Onzichtbaar
  • Geruisloos
  • In te stellen per ruimte

Wilt u weten of de vloerverwarming bij u in Deventer geschikt is? Neem dan contact met ons op!

Welke typen vloerverwarming in Deventer?

Wanneer u graag een vloerverwarming in Deventer wenst, wilt u natuurlijk wel alle opties overwegen. Het is tegenwoordig heel populair om de centrale verwarming in uw huis de vervangen door een verwarming onder uw vloer. Dit kan op verschillende manier, namelijk met water en elektrisch. Electric Comfort is gespecialiseerd in onder andere elektrische en infrarood vloerverwarming.

De elektrische variant is een verwarmingsmat die onder de vloer gelegd wordt. In tegenstelling tot verwarming met water, hoeft dit niet in de vloer gefreesd te worden. Er komt een dunne verwarmingsmat vlak onder uw vloer. Een infrarood model werkt ongeveer hetzelfde, maar heeft als voordeel dat de infrarood verwarming de gehele vloeroppervlakte verwarmt. Dit zorgt voor een aangename warmte in de ruimte.

vloerverwarming Deventer

Vloerverwarming in heel de omgeving!

Ook in andere plaatsen hebben wij veel huisdhoudens voorzien van een comfortabele en voordelige vloerverwarming:

Of we ook bij u in de buurt een vloerverwarming leggen? Neem hiervoor contact met ons op! 

Vloerverwarming Deventer: Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerverwarming bij u in Deventer? U kunt dan terecht bij Electric Comfort. Wij hechten veel waarde aan goede service, tegen een juiste prijs. Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan gerust. Wij proberen zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden.

Natuurlijk kun u ook direct een offerte aanvragen voor een vloerverwarming in Deventer.