vloerverwarming ede

Overweegt u om vloerverwarming in Enschede te nemen? Dan is Electric Comfort de partij voor u! Met ruim 20 jaar aan ervaring streven wij naar de hoogste kwaliteit. Veel mensen waren u al voor. Stap vandaag nog over naar vloerverwarming voor uw woning in Enschede.

Electric Comfort levert de perfecte vloerverwarming in Enschede

Electric Comfort staat bekend om het leveren van de perfecte vloerverwarming in Enschede en omgeving. Ons doel is om u een comfortabel, warm gevoel te geven in huis tegen een schappelijke prijs! Onze vriendelijke monteurs zullen alles op alles zetten om het eindresultaat zo goed mogelijk te maken.

Voor onze producten geldt het volgende: vandaag besteld? Morgen verzonden. Daarnaast is afspraak altijd afspraak, waardoor u echt op ons kunt bouwen. Kies voor kwaliteit en laat uw nieuwe vloerverwarming in Enschede plaatsen door Electric Comfort.

Voordelen van goede vloerverwarming

Vloerverwarming wordt niet voor niets een steeds populairdere vorm van verwarming in huis. Dit komt voornamelijk door de vele voordelen die er aan gekoppeld zijn. Zo is bijvoorbeeld een verwarming in de vloer volledig onzichtbaar. Is uw huis goed geïsoleerd? Dan hoeft u zich niet meer te ergeren aan lelijke radiatoren in uw huis. Deze zijn dan namelijk niet meer noodzakelijk!

Hiernaast bent u met vloerverwarming te allen tijde voorzien van:

  • Een onderhoudsvrije verwarming;
  • De mogelijkheid om temperatuur per ruimte in te stellen;
  • Een geruisloze installatie.

Veel mensen in Enschede en omgeving zijn al overgestapt van hun huidige verwarming naar een vloerverwarming. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Een duurzame keuze

Bovenop alle genoemde voordelen is dit type verwarming ook nog eens zeer duurzaam! Dit draagt niet alleen bij aan een duurzamere wereld, u bespaart er ook nog eens veel geld mee. Vloerverwarming houdt namelijk een stuk beter warmte vast dan traditionele radiatoren.

Bovendien hoeft u voor een vloerverwarming geen CV meer in u woning te hebben. Hierdoor wordt de verwarming in de vloer uw hoofdverwarming.

 
vloerverwarming in Ede leggen

Diverse soorten vloerverwarming

Electric Comfort installeert voornamelijk elektrische vloerverwarming. Bij deze vloeren zijn buizen overbodig. In plaats daarvan leggen wij elektrische matten. Hierdoor wordt de installatie een stuk eenvoudiger en is de opwarmtijd ook lager dan bij reguliere vloerverwarming. 

Hiernaast specialiseren wij ons ook in infrarood vloerverwarming. Dit is een ideale optie voor onder verschillende vloerbedekkingen, waaronder parket, laminaat of tapijt. Electric Comfort zorgt voor een vlekkeloze installatie.

 

Wij zijn dé specialist in het plaatsen van vloerverwarming in de omgeving Enschede!

Dankzij onze jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerverwarming rondom Enschede zijn wij een echte specialist in ons vak geworden. Buiten Enschede plaatsen wij ook vloeren in onder andere de volgende gebieden:

  • Apeldoorn

• Arnhem

• Deventer

• Ede

• Nijmegen

• Zutphen

• Zwolle

Bent u klaar om over te stappen op vloerverwarming of heeft u nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij voorzien u met advies wat betreft de mogelijkheden. Twijfel niet langer en kies voor kwaliteit vloerverwarming in Enschede!