Zoekt u naar vloerverwarming in Kampen? Electric Comfort staat klaar om u van dienst te zijn! Met vloerverwarming kunt u gelijkmatig de ruimte verwarmen en tegelijkertijd kosten besparen. Met meer dan 20 jaar ervaring streven wij naar hoogwaardige service en vakmanschap. Alles voor uw comfort. Wilt u meer informatie over vloerverwarming in Kampen? Vraag dan gerust een offerte aan!

vloerverwarming bij u in Deventer thuis

Electric Comfort levert kwaliteit vloerverwarming in Kampen

Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor warmte en comfort in huizen met elektrische vloerverwarming in Kampen. Onze monteurs zijn vriendelijk en professioneel en zorgen ervoor dat de verwarming netjes in uw huis wordt geïnstalleerd.

We hebben al veel woningen voorzien van een warme vloer, vaak op de benedenverdieping zoals de woonkamer en keuken. Steeds vaker kiezen klanten ook voor vloerverwarming in de slaapkamer en badkamer. Niet alleen in woningen, maar ook in kantoren, werkruimtes en binnenvaartschepen is vloerverwarming een goede optie.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Het laten installeren van vloerverwarming in uw huis in Kampen heeft verschillende voordelen. Elektrische vloerverwarming is bijvoorbeeld voordeliger omdat de ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Bovendien zijn er geen lelijke radiatoren meer die het uiterlijk van de ruimte verstoren, omdat de verwarming netjes onder de vloer is weggewerkt. Deze verwarming vereist ook geen onderhoud en maakt geen geluid. Daarnaast kan de temperatuur per ruimte worden ingesteld, wat ideaal is voor bijvoorbeeld de slaapkamer en de woonkamer.

Hier zijn alle voordelen op een rij:

  • Voordeliger
  • Onzichtbaar
  • Geruisloos
  • In te stellen per ruimte

Wilt u weten of vloerverwarming geschikt is voor uw huis in Kampen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke soorten vloerverwarming zijn er in Kampen?

Als u overweegt om vloerverwarming in Kampen te installeren, is het belangrijk om alle opties te overwegen. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om de centrale verwarming te vervangen door vloerverwarming. Dit kan op verschillende manieren, waaronder met water en elektrisch. Electric Comfort is gespecialiseerd in elektrische en infrarood vloerverwarming.

De elektrische variant bestaat uit een verwarmingsmat die onder de vloer wordt gelegd, zonder dat er hoeft te worden gefreesd. Een infrarood model verwarmt de gehele vloeroppervlakte en zorgt voor aangename warmte in de ruimte.

vloerverwarming kampen

Vloerverwarming in heel de omgeving!

Ook in andere plaatsen hebben wij veel huisdhoudens voorzien van een comfortabele en voordelige vloerverwarming:

Of we ook bij u in de buurt een vloerverwarming leggen? Neem hiervoor contact met ons op! 

Wilt u een offerte aanvragen voor vloerverwarming in Kampen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor vloerverwarming in Kampen? U kunt altijd bij Electric Comfort terecht. Wij bieden goede service tegen een eerlijke prijs. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor vloerverwarming in Kampen.