Wilt u uw huidige verwarmingsinstallatie vervangen door vloerverwarming? Apeldoorn is een van de plaatsen waar Electric Comfort haar elektrische vloerverwarmingen al meer dan 20 jaar professioneel installeert. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit, zodat we u met een warm gevoel kunnen achterlaten. Wilt u meer weten over elektrische vloerverwarming in Apeldoorn? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Electric Comfort levert kwaliteit vloerverwarming in Apeldoorn

Met een vloerverwarming geven wij u een comfortabel gevoel. Al meer dan 20 jaar is Electric Comfort gespecialiseerd in het installeren van vloerverwarming door heel Nederland. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit. Onze vriendelijke en kundige monteurs komen graag bij u in Apeldoorn langs om de verwarming onder de vloer te leggen.


De vloerverwarming van Electric Comfort is geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. Het meest populair is de woonkamer en de keuken, maar ook in de badkamer en slaapkamer is dit type verwarming perfect. Naast woningen, leggen wij ook vloerverwarming aan in kantoren en andere werkruimtes. Zelfs binnenvaartschepen hebben wij voorzien van een heerlijke warme vloer door middel van vloerverwarming.

Voordelen van vloerverwarming laten plaatsen in Apeldoorn

Tegenwoordig vervangen veel mensen hun traditionele centrale verwarming door een vloerverwarming in Apeldoorn. Niet gek, want het brengt vele voordelen met zich mee. Een verwarming onder de vloer is namelijk erg duurzaam, omdat de ruimte veel geleidelijker wordt verwarmd. Daarnaast is de verwarming onzichtbaar, omdat we deze netjes onder de vloer leggen. Hierdoor rekent u voorgoed af met lelijke radiatoren in de ruimte.

Meer voordelen van een vloerverwarming:

  • Het is onderhoudsvrij;
  • Het is geruisloos;
  • De temperatuur per ruimte in te stellen;
  • Het is duurzaam.

Bent u benieuwd of onze vloerverwarming bij u in Apeldoorn gelegd kan worden? Neem dan vooral contact met ons op. Wij geven graag advies en bespreken alle mogelijkheden met u.

Duurzame vloer verwarming laten leggen

We hebben het al kort benoemd maar een elektrische vloerverwarming is een stuk duurzamer dan traditionele verwarming. Het houdt namelijk warmte beter vast dan radiatoren. Bovendien maakt vloerverwarming een CV overbodig. Profiteer naast de financiële voordelen dus ook van de duurzaamheid van dit type verwarming!

Diverse soorten vloerverwarming

Er zijn verschillende soorten vloerverwarming voor uw huis in Apeldoorn, namelijk vloerverwarming met water en elektrische vloerverwarming. Electric Comfort is gespecialiseerd in de elektrische variant. Een verwarming op elektriciteit heeft vele voordelen. Zo is de opwarmtijd een stuk korter en hoeft de verwarming niet in de vloer gefreesd te worden. Bovendien is de installatie veel makkelijker.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in infrarood vloerverwarming. Infrarood verwarming in de vloer heeft ook een snelle opwarmtijd en verwarmt de hele vloeroppervlakte. Hierdoor ontstaat er een geleidelijke opwarming van de ruimte, wat prettig en comfortabel aanvoelt in uw huis in Apeldoorn.

Electric Comfort is uw specialist in vloerverwarming

Niet alleen in Apeldoorn zijn wij te vinden, ook in andere plaatsen is onze vloerverwarming geliefd:

Ook een nieuwe verwarming onder de vloer bij u thuis? Bel of mail ons gerust!

vloerverwarming in uw huis in apeldoorn

Vloerverwarming Apeldoorn: Vraag een offerte aan!

Wilt u ook een elektrische of infrarood vloerverwarming in Apeldoorn? Dan staat Electric Comfort voor u klaar. Wij staan bekend om onze klantvriendelijke service en aantrekkelijke prijzen. Zo weet u zeker dat u vakmanschap krijgt, voor de meest aantrekkelijke prijs.

Voor meer informatie kunt u gerust een kijkje nemen op de website. Ook kunt u middels onderstaand contactformulier een offerte aanvragen voor de vloerverwarming bij u in Apeldoorn!