vloerverwarming bij u in arnhem thuis

Bent u van plan om vloerverwarming in Arnhem te laten installeren? Dan bent u bij Electric Comfort aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het professioneel installeren van elektrische vloerverwarmingen. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit, zodat u met een warm gevoel in huis zit!


Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Dan heeft u binnenkort een heerlijk, warme vloerverwarming bij u in Arnhem!

Kwaliteit vloerverwarming in Arnhem

Electric Comfort staat bekend om het leveren van hoge kwaliteit vloerverwarming. Arnhem is één van de vele locaties in Nederland waar wij dit doen. Ons doel is om tegen een betaalbare prijs u een comfortabel gevoel te geven in uw woning.

Onze vloerverwarming is geschikt voor verschillende kamers en ruimtes in het huis. Het wordt vooral geïnstalleerd in de woonkamer en keuken. Dit betekent niet dat het niet in de badkamer of slaapkamer een plekje vindt. Wij leggen, naast woningen, ook vloerverwarming aan in kantoren en overige werkruimtes in Arnhem.

Voordelen van vloerverwarming in Arnhem laten leggen

In de hedendaagse tijd vervangen steeds meer mensen hun traditionele centrale verwarming met een vloerverwarming in Arnhem. Dit komt doordat deze manier van verwarmen veel voordelen heeft vergeleken met een traditionele systeem, waaronder:

  • De kamers in uw huis worden ruimtelijker en overzichtelijker;
  • De installatie is volledig geruisloos;
  • De temperatuur is per ruimte instelbaar;
  • Dit type verwarming is onderhoudsvrij;
  • Radiatoren zijn overbodig als uw woning goed geïsoleerd is.

Geen wonder dat veel mensen overstappen naar vloerverwarming, dus! Sluit u hierbij aan en laat Electric Comfort vloerverwarming installeren in uw woning in Arnhem.

Duurzame vloerverwarming laten plaatsen

Als de bovengenoemde voordelen nog niet overtuigend genoeg waren; vloerverwarming is ook nog eens duurzamer dan traditionele radiatoren! Het houdt namelijk warmte beter vast, waardoor minder stroom nodig is.

Daarnaast kan het als hoofdverwarming fungeren in plaats van een CV. Geniet naast de financiële en ruimtelijke voordelen dus ook van de duurzaamheid van vloerverwarming!

vloerverwarming Arnhem

Electric Comfort is dé vloerverwarmingsspecialist

Electric Comfort heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het installeren van vloerverwarming. Dit doen wij ook door heel Nederland, bijvoorbeeld op de volgende locaties:

Bent u van plan om over te stappen op vloerverwarming of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zullen u een passend advies op maat geven en de opties met u doornemen.

Verschillende soorten vloerverwarming

Vloerverwarming is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit water of elektrische vloerverwarming. Electric Comfort, zoals de naam al aangeeft, specialiseert zich in elektrische vloerverwarming.

Elektrisch, vergeleken met water vloerverwarming, warmt een stuk sneller op. Bovendien hoeft het ook niet in de vloer gefreesd te worden. Dat betekent niet alleen dat het installeren veel makkelijker is. Ook scheelt het een heleboel geld!

Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in infrarood verwarming. Dit type verwarming verwarmt het gehele vloeroppervlakte in een korte tijd. Uw ruimte wordt zo geleidelijk opgewarmd. U heeft zich nog nooit zo comfortabel gevoeld in uw huis in Arnhem.

Vloerverwarming Arnhem: Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een elektrische of infrarood vloerverwarming? Dan staan wij voor u klaar. Electric Comfort heeft al heel veel klanten blij gemaakt met scherpe prijzen en klantvriendelijke service.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Wij beantwoorden u vragen zo uitgebreid mogelijk en helpen u graag verder. Ook kunt u via het onderstaande contactformulier een offerte aanvragen voor uw vloerverwarming in Arnhem!