vloerverwarming-nijmegen

Zoekt u naar een partij die vloerverwarming in Nijmegen en omgeving kan plaatsen? Electric Comfort staat voor u klaar! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van hoge kwaliteit vloerverwarming. In die tijd hebben wij veel klanten erg blij gemaakt met een warm huis! Wacht niet langer en stap over naar vloerverwarming in Nijmegen!

Electric Comfort levert kwaliteit vloerverwarming in Nijmegen

Bij Electric Comfort leveren wij de hoogste kwaliteit vloerverwarming. Nijmegen is één van de vele locaties waar wij dit doen. Wij streven naar het brengen van een comfortabel gevoel in uw huis tegen een schappelijke prijs. 

Onze monteurs doen er alles aan om de installatie van de vloerverwarming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien garanderen wij een fantastisch eindresultaat waar u jarenlang van gaat genieten!

Bestelt u vandaag onze producten? Dan zijn ze morgen al verzonden! Afspraak is afspraak, dus wij komen langs op het tijdstip dat wij samen hebben afgesproken. Electric Comfort installeert hoge kwaliteit vloerverwarming in uw woning in Nijmegen!

Voordelen van vloerverwarming in Nijmegen laten plaatsen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het laten plaatsen van vloerverwarming in Nijmegen. Ten eerste is dit type verwarming volledig onzichtbaar. Niet alleen oogt dit mooier dan traditionele kachels. Ook houdt u veel meer ruimte over! Hierdoor worden de kamers in uw huis overzichtelijker en ruimtelijker.

Een vloerverwarming heeft hiernaast andere voordelen:

    • Een geruisloze installatie zonder vervelende geluiden;
    • Temperatuur is per kamer instelbaar;  
    • Dit type verwarming is onderhoudsvrij;
    • Bij goede isolatie zijn radiatoren zelfs overbodig.

Veel mensen voor u hebben de overstap van hun huidige verwarming naar vloerverwarming in Nijmegen al gemaakt. Electric Comfort levert al jaren allerlei soorten vloerverwarmingen in Gelderland!

Duurzame vloer verwarming laten leggen

Naast de genoemde voordelen is vloerverwarming een stuk duurzamer vergeleken met traditionele verwarming. Ten eerste houdt het warmte beter vast dan bijvoorbeeld radiatoren.


Daarnaast is een CV niet langer noodzakelijk, aangezien de vloerverwarming als hoofdverwarming kan fungeren. Profiteer naast de financiële pluspunten dus ook van de duurzaamheid van vloerverwarming!

elektrische-vloerverwarming-nijmegen

Dé specialist in vloerverwarmingen in de omgeving Nijmegen!

Nijmegen is één van de vele locaties in Nederland waar wij vloerverwarmingen leveren. Hiernaast komen wij ook graag langs in onder andere de volgende locaties:

Bent u van plan om over te stappen op vloerverwarming of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zullen u een passend advies op maat geven en de opties met u doornemen.

Diverse soorten vloerverwarming

Electric Comfort specialiseert zich voornamelijk in elektrische vloerverwarming. Het voordeel van dit type verwarming is dat er geen buizen in de vloer hoeven worden gelegd. In plaats daarvan plaatsen we elektrische matten. Dit maakt niet alleen de installatie makkelijker, maar de opwarmtijd is ook korter dan bij reguliere vloerverwarming.


Hiernaast zijn wij ook gespecialiseerd in infrarood vloerverwarming. Dit is een goede keuze voor gebruik onder vloerbedekkingen als laminaat, tapijt of parket. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan via onze website een offerte aan.

Vloerverwarming in Nijmegen laten aanleggen

Electric Comfort biedt een professionele legservice aan voor het leggen van uw vloerverwarming in Nijmegen. Lijkt u dit wat? Neem dan contact op met een van onze professionals. Zij plaatsen de vloerverwarming, zodat het direct gebruiksklaar geleverd is. 

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Moeten wij de verwarming bij u op locatie komen plaatsen? Geen probleem! Plaatst u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Voor het leveren en plaatsen van diverse soorten vloerverwarming in Nijmegen bent u bij Electric Comfort in ieder geval aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact met ons op.