Infraroodpanelen

Met EC infrarood verwarming verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. De verwarmingspanelen zijn geschikt voor vele doeleinden in onder meer woningen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, winkels en zorginstellingen.

Klik hier

Tegelverwarming

Verwarm uw vloer met tegelverwarming. Electric Comfort heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van tegelverwarming. Wij kunnen overal waar u dat wenst tegelverwarming voor u realiseren. Geniet van een aangename temperatuur in huis dankzij tegelverwarming.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan »

Tegelverwarming

Elektrische tegelverwarming is een fijne manier van verwarmen. U verwarmt met tegelverwarming namelijk niet alleen de vloer, maar ook de leefruimte. Dat betekent dus dat u het in elke gewenste ruimte behaaglijk warm kunt maken. U kunt tegelverwarming kiezen als hoofdverwarming of als bijverwarming. Wanneer u tegelverwarming gebruikt als bijverwarming kunt u denken aan ruimtes die u wilt verwarmen zoals kantoor, werkkamer, serre of badkamer.

Samen met u bespreken we welke oppervlakten u wilt verwarmen. Vervolgens adviseren wij u waar wel of niet tegelverwarming moet worden aangebracht. Heeft u bijvoorbeeld een praktijkruimte met grote kasten, dan is het niet nodig om onder deze kasten vloerverwarming aan te leggen.

Tegelverwarming kan overal onder natuursteen en tegels gelegd worden. Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw. Particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen voor tegelverwarming. In de gewenste ruimte wordt eerst een isolatielaag aangebracht waarna onze monteur begint met het leggen van de verwarmingsdraden. Over de verwarmingsdraden wordt vervolgens een dunne laag egaline aangebracht waar een sterk polyesterdoek in wordt gelegd. Zo wordt de tegelverwarming goed beschermd en heeft de tegelzetter een gladde vloer om de tegels op te leggen. Voor al onze tegelverwarming geldt dat de gebruikte verwarmingsdraden voorzien zijn van een keurmerk zoals INTERTEK, ETL SEMKO en CE. En mocht er een breuk in de tegelverwarming zitten, dan kunnen wij deze op sporen en repareren met behulp van professionele apparatuur. Uiteraard valt dit allemaal onder onze service .

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bent u geïnteresseerd in tegelverwarming? Vraag vrijblijvend online een offerte bij ons aan. Wilt u eerst graag meer weten over de mogelijkheden van tegelverwarming in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over tegelverwarming!