Vloerverwarmingsmatten

Vloerverwarmingsmatten zijn ideaal voor het verwarmen van vloeren. Elektrische vloerverwarmingsmatten bieden een zeer comfortabele, efficiënte en economische toevoeging of alternatief voor standaard verwarmingssystemen. Ze zijn vooral geschikt bij nieuwbouwprojecten en renovaties. Ze voegen een fantastisch gevoel van comfort en warmte toe aan badkamers, keukens, serres of elke algemene woonkamer waar keramische of stenen tegels worden gelegd. De verwarmingsmatten kunnen op houten of betonnen vloeren worden gelegd, maar het wordt aanbevolen om de mat op isolatieplaten zoals F-Board te leggen. Verwarmingsmatten worden voornamelijk gebruikt voor directe warmte-installaties.

Vloerverwarmingsmatten

Vloerverwarmingsmatten bieden een unieke en eenvoudige verwarmingsoplossing. Het is speciaal ontworpen om onder tegels of steen te leggen. Onze vloerverwarmingsmatten zijn een geavanceerde vorm van verwarming en ontworpen om eenvoudig onder een tegelvloer te worden aangebracht. De matten verwarmen de vloer gelijkmatig op een ingestelde temperatuur. Deze is te regelen met de aangesloten thermostaat. Hiermee kunt u elke kamer naar eigen idee verwarmen.

 

Voordelen

  • Consistente warmteafgifte;
  • Eenvoudige installatie;
  • Laag profielontwerp;
  • Energiezuinig;
  • Gebruik in douche mogelijk;
  • Onderhoudsvrij;
  • Geschikt voor alle vloertypen.

Verwarming onder hout

Het is ook mogelijk om de vloerverwarmingsmatten onder een houten vloer te leggen met behulp van een tegelscherm of een dunne laag van flexibele tegellijm. De elektrische vloerverwarmingsmat is geschikt voor nieuwbouw en vooral renovatie.

Elektrische vloerverwarmingssystemen winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Zowel in nieuwbouwwoningen als tijdens renovatieprojecten wordt het steeds vaker toegepast.

Vloerverwarmingsmatten zijn voornamelijk geschikt voor normaal gevormde ruimtes en voor het gelijkmatig verwarmen van een groot gebied. Als isolatie vereist is, moeten isolatieplaten eerst worden gelegd met flexibele tegellijm.

Nauwkeurige opmeting van de ruimte

Het is belangrijk dat de juiste maat verwarming wordt geïnstalleerd op basis van de beschikbare ruimte omdat de verwarmingskabel niet kan worden afgesneden. Met de vooraf geplaatste, vooraf gehechte kabel kan de installateur zich volledig concentreren op het correct, snel en efficiënt leggen van de mat. Daarom is het belangrijk dat de kamer goed en nauwkeurig wordt opgemeten.

Vloerverwarmingsmatten kopen bij Electric Comfort

Wilt u graag vloerverwarmingsmatten laten leggen? Of bent u op zoek naar een andere soort verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Voor een prijsopgave vult u onderstaand formulier in en wij sturen u een offerte op maat op. Geniet u binnenkort van uw eigen warme vloer dankzij vloerverwarmingsmatten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten van elektrische vloerverwarming? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wie weet geniet u binnenkort wel van onze elektrische vloerverwarming!