Electric Comfort is uw lokale expert als het aankomt op vloerverwarming aanleggen. Ons ervaren team van verwarmingstechnici kunnen wij u in elke situatie helpen als u  de vloerverwarming aanleggen wilt overlaten aan een expert. Hierdoor hoeft u niet verder te zoeken naar een installateur van uw vloerverwarming. Dit type verwarming zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte. We leggen je graag meer uit over vloerverwarming plaatsen.

Vloerverwarming aanleggen zonder stress

Vloerverwarming aanleggen kan veel stress veroorzaken. Dankzij onze legservice voorkom je veel rompslomp die wij als vloerverwarmingsinstallateur graag uit handen nemen. Het aanleggen van de perfect vloerverwarming is van ons van groot belang.
Dankzij onze jarenlange ervaring in het leveren en installeren van vloerverwarmingssystemen weten wij uw installatie probleemloos te plaatsen en besparen wij op verschillende vakgebieden en bedrijven, wat ook nog eens geld oplevert.

Hoe werkt onze vloerverwarming?

Zoals de naam al zegt wordt vloerverwarming onder de vloer geplaatst. Aangezien de hele vloer wordt verzien van vloerverwarmingsmatten, wordt de vloer gelijkmatig verwarmd. Dit zorgt voor een aangename temperatuur door de gehele ruimte. Aangezien de warmteafgifte wordt geregeld door middel van een thermostaat, kun je deze naar wens instellen. Bij ons kunt u kiezen uit Elektrische vloerverwarming en Infrarood vloerverwarming.

Waarom kiezen voor Electric Comfort

Electric Comfort is uw lokale specialist als het aankomt op vloerverwarming laten plaatsen. Onze werkzaamheden zijn echter niet beperkt tot het Oosten. Wij zijn actief door heel Nederland als het aankomt op de installatie van verwarming onder de vloer. Het maakt niet uit hoe groot of klein het project is, we komen graag met u in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Naast het uitzoeken van het meest ideale systeem voor uw vloer, komen wij ook bij u langs voor de installatie van de vloerverwarming.

Uw vloeren zijn onze zorg

Als u ervoor kiest om uw vloerverwarmingssysteem te laten installeren door onze ervaren installateurs, zult u merken dat wij net zo veeleisend zijn als u dat bent. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring op het gebied van installatie, omdat ons dit veel inzichten heeft gebracht. Wij weten precies tegen welke ‘problemen’ we op kunnen lopen, aangezien onze ingenieurs honderden van onze systemen hebben geïnstalleerd, in zowel woningen als bedrijven.

Zie jij tussen de bomen het bos niet meer als het aankomt op vloerverwarmingsinstallateurs? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze experts.

De voordelen van Electric Comfort

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor Electric Comfort:

 Hoge kwaliteit
 Jarenlange ervaring
 Klantvriendelijke service
 Aanvaardbare prijzen
 Comfortabel gevoel