Bij Electric Comfort kunt u ook terecht voor het aanbrengen van (zwevende) vloeren in combinatie met elektrische vloerverwarming. Wij voeren de volgende merken Parador, Parador Selected, Mflor, Vivafloors, COREtec, en Floorlife.

Vloeren

Bij Electric Comfort kunt u terecht voor elektrische/infrarood vloerverwarming maar ook voor (zwevende vloeren) zoals Laminaat, Click PVC, en Parket. Maar ook plak pvc behoort tot de mogelijkheden. De keuze voor een zwevende of verlijmde vloer wordt vaak samen met de klant besloten. Dit heeft met name te maken met de type ondergrond die aanwezig is. Wij zullen alleen vloeren leggen in combinatie met elektrische/ infrarood vloerverwarming. Ook de afwerking zoals plinten en afwerkstrips kunnen wij verzorgen. Zo heeft u alles in 1 hand. Uiteraard kunnen wij de vloeren wel leveren als er niet gekozen wordt voor elektrische/infrarood vloerverwarming.

Comfortabele warmte

Zodra u de infraroodpaneel aanzet, voelt u al snel een comfortabele warmte. Dit omdat de infraroodwarmte naast objecten ook de mens verwarmt. Tevens zorgt het voor een stabiele luchtvochtigheid, zeer belangrijk voor onder meer reumapatiënten. Kortom, de EC infraroodpanelen zorgen voor een aangename en gezonde warmte!

Energiezuinig

Infraroodpanelen zijn één van de meest energiezuinige verwarmingssystemen. Infraroodpanelen zijn energiebesparend door de manier waarop ze werken. De stralen werken rechtstreeks in op de objecten, materiaal en personen in de ruimte. Daardoor bieden ze een hoog rendement met een laag verbruik. Ze verbruiken alleen energie als ze aanstaan. Bijkomend voordeel is dat de installatiekosten nihil zijn. En met de geavanceerde thermostaten kunt u de infraroodpanelen op elk moment dat u het wenst aanzetten.

Voor iedere ruimte

Infrarood warmtepanelen kunt u zowel als hoofd- als bijverwarming gebruiken. Ze zijn ideaal voor ruimten als:

  • een serre die in het najaar en winter net iets te koud is,
  • een garage of zolderkamer die tevens gebruikt wordt als hobbyruimte,
  • een badkamer waar het alleen ’s ochtends en ’s avonds warm hoeft te zijn,
  • een woonkamer en keuken voor extra comfort,
  • kantoorruimtes, winkels, werkketen, et cetera.

Tevens zijn ze ideaal voor gebruik in onder meer caravans, vakantiewoningen en campers.

Eenvoudig te installeren

De EC infraroodpanelen zijn snel en makkelijk te installeren. U hoeft namelijk geen warmwaterleidingen of gasleidingen aan te leggen. Ook neemt de installatie weinig breekwerk en kosten met zich mee. Het enige wat deze panelen nodig hebben is een aansluiting op het elektriciteitsnet. Wij leveren alle benodigde materialen. Omdat de panelen muren en voorwerpen in een ruimte verwarmen, is het belangrijk te zorgen voor een degelijke isolatie voor optimaal rendement.

Milieuvriendelijk

Infrarood verwarming is duurzame energie. De opwarming gebeurt namelijk door infrarood stralen. Dit zijn dezelfde straling die de zon gebruikt om de aarde mee te verwarmen. Deze vorm van verwarmen vraagt veel minder energie dan de traditionele manieren van verwarmen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten van elektrische vloerverwarming? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wie weet geniet u binnenkort wel van onze elektrische vloerverwarming!