Terrasverwarming

Terrasverwarming bestelt u bij de specialist in terrasverwarming, Electric Comfort. In onze webwinkel kunt u terecht voor verschillende soorten terrasverwarming. Wij verkopen terrasverwarming voor bedrijven en particulieren. Snel leverbaar en eenvoudig in montage.

Terrasverwarming

Wilt u het hele jaar door gebruik kunnen maken van uw terras? Zonder dat u hiervoor vuurkorven of gasheaters nodig heeft? Kies dan voor onze elektrische terrasverwarming. Wij verkopen terrasverwarming van vooraanstaande merken zoals Solamagic, en Heatstrip .

De terrasverwarming van Solamagic is energiezuinig. De hoge rendement terrasverwarmers zetten 92% van de energie om in warmte. 8% wordt omgezet in licht. De terrasverwarming van Solamagic is geluidloos en straalt direct warmte af wanneer u de terrasverwarming aanzet.

Heatstrip is onze enige terrasverwarming waarbij u geen licht ziet. Een onopvallende terrasverwarmer dus, die ook nog eens prachtig is vormgegeven. De terrasverwarmer kan overal geplaatst worden en biedt veel warmte dankzij een goed rendement. In onze webwinkel verkopen wij van Heatstrip terrasverwarmers van 1800 tot 3200 watt.

Wanneer u in onze webwinkel terrasverwarming bestelt voor uw terras of tuin, kunt u tevens nog enkele handige accessoires bestellen. Zo vindt u onder Accessoires montage handige bevestigingen, remote zenders en aan- en uitschakelaars. Maar ook verkopen wij onder Dimmen en schakelen producten om uw terrasverwarming lager of hoger mee te zetten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u van plan om terrasverwarming aan te schaffen? En weet u nog niet precies welke terrasverwarming u het beste kunt bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie. Daarnaast kunnen wij eventueel ook de terrasverwarming voor u installeren op locatie.