Om een helling sneeuw- en ijsvrij te houden, kunt u bij ons terecht voor hellingbaanverwarming. Dit is een oplossing op basis van verwarmingskabels met constant vermogen. Voor een effectieve werking worden de elementen in de beton- of asfaltlaag gegoten.

Deze vorm van verwarming is bedoeld om de veiligheid te verhogen. Op basis van uw plannen, werken we de meest optimale oplossing. Zo wordt gladheid tegengegaan en worden ongelukken voorkomen.

Hellingbaanverwarming voor een ijsvrije helling

Electric Comfort levert systemen voor het verwarmen van verschillende oppervlakten. Geschikte gebieden voor dit type systeem zijn onder andere ingangs- en uitgangshellingen van distributiecentra, parkeerplaatsen, ziekenhuizen, brandweerkazernes of opritten en parkeerplaatsen van kantoorgebouwen. Daarnaast zijn ze geschikt voor grotere oppervlakken en wegen, waar de veiligheid moet worden gewaarborgd.

Verwarming voor hellingbaan

Onze ervaren monteurs bevestigen de verwarmingskabels die op het wapeningsstaal moeten worden geplaatst. Ze verbinden de kabels met het bedieningspaneel. Alles wordt geprogrammeerd, gemeten en geplaatst.

  • Lokalisatie van fouten en lokale reparatie mogelijk in geval van schade;
  • Uiterst betrouwbare oplossing met lange levensduur;
  • Het vermogen blijft constant;
  • Maatwerk mogelijk.

Veilig rijden op hellingen

Hellingverwarming biedt ongehinderde en veilige openbare toegang tot gebouwen in de winter. Bevroren ijs en sneeuwval kunnen zich niet ophopen op de oprit van de parkeerplaats, waardoor ongevallen worden verminderd.

Gehandicapte toegangshellingen kunnen bovendien worden ontdaan van sneeuw- en ijsvorming en zorgen voor een veilige toegang voor voetgangers of rolstoelgebruikers tot openbare en particuliere gebouwen.

Heftrucks en hellende laadperrons naar commerciële en zakelijke gebouwen worden nog steeds verzonden en ontvangen goederen zonder onderbreking – houden de hellingen vrij en winkelplanken gestapeld tijdens feestelijke en kerstvakantie.

Gedeeltelijke verwarming van een helling

Gewoonlijk worden hellingen, voetgangerspadden of opritten volledig verwarmd om complete uniforme elektrische oppervlakteverwarming sneeuw- en ijsvrij te maken. Het kan echter ook voor komen dat de stroomvoorziening beperkt is. Hier kan een gedeeltelijke hellingverwarming worden geïnstalleerd om sneeuw en ijs effectief te smelten. Gewoonlijk omvat dit het verwarmen van bandsporen om nauwkeurig geleverde elektrische warmte te leveren aan gebieden met veel verkeer op de helling.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten van elektrische vloerverwarming? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wie weet geniet u binnenkort wel van onze elektrische vloerverwarming!