Elektrische vloerverwarming woonkamer is het toonbeeld van luxe, maar dat betekent niet dat ze buitensporige kosten met zich meebrengen. Vloerverwarming wordt steeds populairder in huis. Afhankelijk van uw project kunnen zowel elektrische als infrarood systemen geïnstalleerd. Deze systemen kunnen worden geïnstalleerd bij renovatie, maar ook bij nieuwbouw. Hierdoor is het een populaire optie. Welke vorm of grootte uw woonkamer ook heeft, met het aanbod van Electric Comfort wordt een systeem ontworpen om aan uw specificaties te voldoen.

Vloerbedekking op vloerverwarming

Er zijn verschillende soorten vloerbedekking die in de woonkamer gebruikt worden in combinatie met elektrische vloerverwarming. Hierbij kan gedacht worden aan laminaat, tapijt, parket en vinyl. Een groot voordeel van de systemen die wij gebruiken in combinatie met deze vloerbedekkingen is de korte opwarmtijd. Daarnaar heeft het slechts een kleine opbouwhoogte.

De vloerverwarming bestaat uit een reeks warmwaterbuizen of draden onder de vloer om een gelijkmatige warmte te produceren. Hierbij wordt een programmeerbare thermostaat toegevoegd, zodat vloeren warm zijn tegen de tijd dat je wakker bent of thuis komt. Een ander voordeel van deze vorm van vloerverwarming is dat het niet op de centrale verwarming aangesloten hoeft te worden. Bij veel nieuwbouwwoningen wordt dit tegenwoordig vaak meteen gerealiseerd.

Voordelen van vloerverwarming bij Electric Comfort

Wanneer u kiest voor een woonkamer vloerverwarming van Electric Comfort profiteert u van meerdere voordelen:

  • Hoge kwaliteit;
  • Jarenlange ervaring;
  • Klantvriendelijke service;
  • Aanvaardbare prijzen.

Bij Electric Comfort werken we alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen we garanderen dat de producten de vloer efficiënt en gelijkmatig verwarmen. Wij hebben een jarenlange ervaring als het aankomt op het plaatsen van vloerverwarming. Naast woonkamers wordt de verwarming ook geplaatst in keukens, kantoren en zelfs schepen. Hiernaast staan we bekend om onze klantgerichte service en aanvaardbare prijzen. Hierdoor zorgen wij voor een voordelige oplossing als u op zoek bent naar Elektrische vloerverwarming!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de kosten van elektrische vloerverwarming? Vraag dan nu een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wie weet geniet u binnenkort wel van onze elektrische vloerverwarming!