Projecten

Bekijk ook eens welke ander projecten Electric Comfort B.V. heeft uitgevoerd.

Klik hier

Heatmiser Neo

 

telefoon

Intro

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW VERWARMING

Het meest recente neo-systeem van Heatmiser biedt “Control From Anywhere” rechtstreeks op uw smartphone of tablet.

Het is de eenvoudigste methode om de verwarming en het warme water in uw huis te regelen, waar en wanneer u maar wilt.

De neoApp is speciaal ontwikkeld voor een perfecte werking met neoHub en neoStats. Samen bieden ze een vooruitstrevende oplossing voor controle over uw verwarmingssysteem die perfect aansluit bij een moderne stijl van leven.


ControlAnywhere1

OP HET STRAND, IN DE BERGEN, TERWIJL U IN EEN VLIEGTUIG STAPT OF ALS U IN DE TUIN LIGT TE ZONNEBADEN…

 Control_03 (1)

De neoApp van Heatmiser verandert voorgoed de manier waarop u de verwarming en het warme water in uw huis regelt. Vanaf nu hoeft u niet langer een tijdklok of thermostaat te bedienen: met neoApp regelt u alles vanaf uw smartphone of tablet.

Het intuïtieve ontwerp van neoApp maakt het programmeren en tijdelijk opheffen van commando’s snel en eenvoudig voor elke gebruiker. Bovendien heeft u neo altijd bij u, want het bevindt zich op uw telefoon.


NeoApp eenvoudig, efficiënt, effectief

Airport3

MET DE NEO-APPLICATIE VAN HEATMISER KUNT U HET VERWARMINGSSYSTEEM IN UW HUIS REGELEN VANAF ELKE WILLEKEURIGE LOCATIE.

De Heatmiser neoApp is zorgvuldig ontworpen met het oog op u, de gebruiker. Het downloaden en gebruiken is ongelooflijk simpel en het geeft u intuïtieve controle over het verwarmings- en warmwatersysteem in uw huis, rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet. Met een paar snelle tikken op het scherm kunt u de instellingen aanpassen in alle gebouwen waar u neoStats heeft geïnstalleerd.


Complexe functionaliteit simpel gemaakt

PROD (1)

EEN LEVENSSTIJL VOLGT DIKWIJLS EEN BEPAALD PATROON. MET NEO-PROFIELEN IS HET AANPASSEN VAN PATRONEN SIMPEL EN IN EEN HANDOMDRAAI GEBEURD.

Na het aanmaken van profielen kunnen neoApp-gebruikers de voorwaarden voor het regelen van hun verwarmingssysteem met een paar simpele tikken op het scherm aanpassen.

Ongeacht wat voor profielen u heeft ingesteld, bijvoorbeeld voor het weekend, uw werkpatroon, een bepaalde maand of seizoen, met neoApp kunt u het profiel activeren dat het beste past bij uw behoefte van dat moment.


Heatmiser neoApp, Komen of gaan

HeatmiserIntro2

NEO GEEFT U DIRECTE CONTROLE – WAAR U OOK BENT.

Met neoApp kunt u de verwarming of het warm water in uw huis op elk gewenst moment AAN of UIT zetten vanaf uw smartphone of tablet. Dat levert niet alleen een besparing op, het betekent ook dat uw huis altijd warm en aangenaam is als u thuiskomt.

Minstens zo belangrijk is het dat neoStat automatisch uw verwarmingssysteem inschakelt als de ingestelde vorstbeveiligingstemperatuur wordt bereikt. Dat betekent een vorstveilig en droog huis zonder onnodige energieverspilling.


 Multi-zone regeling

House (1)

INSTALLATIE VAN MEERDERE NEOSTATS IN UW HUIS BIEDT U EEN OPTIMALE MANIER OM DE TEMPERATUUR TE REGELEN.

De ideale temperatuur in elke kamer

Met Heatmiser’s neoApp kunt u de verwarming in uw huis in zones indelen en elke zone apart regelen vanaf de neoApp. Stelt u zich eens voor: alle kamers op een ideale temperatuur houden en de instellingen op elk gewenst moment naar behoefte kunnen wijzigen! Dat zorgt niet alleen voor optimaal comfort voor uw gezin, het betekent ook optimaal gebruik van energie.


Waarom genoegen nemen met minder?

PRACHTIG ONTWERP, DRUKGEVOELIGE BEDIENING, HOOGWAARDIGE MATERIALEN, TOTALE CONTROLE.

neoStats van Heatmiser vormen een naadloos geheel met elke huiselijke omgeving. Verkrijgbaar in 2 schitterende kleuren vullen neoStats het decor van elke kamer aan, ongeacht uw stijl.


Geef uw verwachtingen de ruimte

SIMPELE INSTALLATIE, EENVOUDIGE SETUP, GLASHELDER MENU, MULTIZONE CONTROLE.

De Heatmiser neo-serie is speciaal ontworpen om huiseigenaren totale controle te geven over hun verwarming en warmwatersysteem. Voor een optimale controle van de verschillende zones in uw huis installeert u een neoStat in elke zone, zodat u de temperatuur precies kunt meten en regelen. Uw verwarming SLIM regelen doet u direct vanaf uw smartphone.


Discreet; niet storend

Discrete_03

SLANK EN STIJLVOL – NEOSTAT IS VERKRIJGBAAR IN 2 PRACHTIGE KLEUREN EN PAST BIJ ELK WILLEKEURIG VERTREK.

Of u nou gaat voor saffierzwart of gletsjerwit, het stijlvolle en slanke ontwerp van neoStat gaat discreet op in uw huiselijke omgeving. Aangezien hij iets groter is dan een gewone lichtschakelaar, zal u eerder opvallen wat neo doet dan waar hij is. Perfect!


Ontwikkelaarvriendelijk

neoApi

WONINGAUTOMATISERINGSSPECIALISTEN KIEZEN HEATMISER

Heatmiser heeft zijn communicatieprotocol gepubliceerd en lanceert een nieuwe neoAPI zodat ontwikkelaars nieuwe modules voor neoStats kunnen ontwerpen.

De mogelijkheden lijken even eindeloos als spannend.NeoKit waarde

Neokitzwart

HET UPGRADEN VAN UW VERWARMINGSREGELING WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG.

Het neo-systeem van Heatmiser betekent een stap vooruit in huiselijke verwarmingsregelingsoplossingen. Het is eenvoudig om te installeren, simpel in gebruik en biedt “Control From Anywhere” vanaf uw smartphone of tablet.

Kies de neoKit1 om uitsluitend uw verwarmingssysteem te upgraden, en neoKit2 om zowel de verwarming als uw warmwatersysteem te kunnen regelen. Beide neoKits zijn verkrijgbaar in saffierzwart of gletsjerwit en vormen de perfecte aanvulling voor elke woonomgeving.


Glasheldere instructies

ELK NEO-PRODUCT WORDT STANDAARD GELEVERD MET EEN COMPLETE KLEURENHANDLEIDING

Elk product in het Heatmiser neo-assortiment wordt geleverd met een complete kleurhandleiding die heel gemakkelijk te volgen is en u helpt om het allerbeste uit onze producten halen. Dankzij duidelijke stapsgewijze instructies en hoge kwaliteit productafbeeldingen en screenshots is het installeren en gebruiken van neoKits simpel en snel. Klik op een van de afbeeldingen om een handleiding in PDF-formaat te downloaden en oordeel zelf.

neoStat neoHub

bezoek onze webshop