Ecofilm

Ecofilm infrarood verwarming is een infrarood vloerverwarming voor laminaat- en parketvloeren. Het zorgt ervoor dat u overal in huis kunt genieten van vloerverwarming. Dus zowel in de woonkamer, slaapkamer, keuken of bijvoorbeeld serre. Ecofilm is bijna overal toepasbaar waar een zwevende vloer ligt. Bij Electric Comfort kunt u online in de webwinkel ecofilm bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij ecofilm infrarood vloerverwarming bij u komen leggen.

Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan »

Ecofilm

Het gebruik van ecofilm biedt heel veel voordelen. Het kan overal geplaatst worden, dus zowel in oude huizen als in nieuwe huizen. Er is geen breekwerk voor nodig om ecofilm te leggen, dus overal waar u wilt kunt u genieten van de infrarood vloerverwarming. Daarnaast kunnen er verschillende zones gelegd worden, die onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen.

Is onze webwinkel kunt u online ecofilm bestellen . Ecofilm is eenvoudig te leggen en het biedt u uitgebreide keuzes in installatiemogelijkheden. Daarnaast is ecofilm onderhoudsvrij en ontvangt u er 10 jaar garantie op. Ecofilm is verkrijgbaar in verschillende breedtematen van 0,5 meter breed en 1,0 meter breed .Wanneer u ecofilm bestelt als vloerverwarming voor onder uw parket- of laminaatvloer, is het noodzakelijk om op de ondervloer een beschermlaag aan te brengen in de vorm van Heatblok of Depron . Deze beschermlaag voorkomt dat de warmte van het ecofilm naar beneden trekt.

Het is aan te raden om ecofilm puur als comfort verwarming te gebruiken en niet als hoofdverwarming. Uiteraard is het wel mogelijk om ecofilm toe te passen als hoofdverwarming, maar dit is slechts in enkele gevallen geschikt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Wilt u meer weten over ecofilm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In onze webwinkel kunt u ecofilm online bestellen om zelf te leggen. Uiteraard kunt u bij ons ook een offerte aanvragen voor het leggen van ecofilm als comfort vloerverwarming.